WIE WIJ ZIJN…

BMW Specials, het autobedrijf dat zich richt op unieke, exclusieve, zeldzame BMW’s uit de categorie Motorsport. BMW Specials is ontstaan vanuit de voorliefde voor snelle, mooie, unieke wagens… BMW’s in het bijzonder. Van origine zijn wij een autobedrijf dat zich in 20 jaar heeft gespecialiseerd in bedrijfswagens tot 3500kg. Van inkoop tot verkoop, van onderhoud tot elke denkbare aanpassing voor de bedrijfswagen. Derks Bedrijfswagens is als specialist in bedrijfswagens geen onbekende partij, zowel nationaal als internationaal.

Inmiddels heeft BMW Specials haar mooie voorraad weten uit te breiden, wederom, met gave unieke stukken. Elke BMW heeft zijn eigen bijzonderheden en onderhoudshistorie. Technisch worden ze gecontroleerd door onze monteurs en krijgen ze een grondige poetsbeurt waarna een fotoreportage volgt voor de presentatie op onze website.

Bent u geïnteresseerd in één van onze voertuigen? Middels het contactformulier bij elke voertuig kunt u ons mailen. Liever persoonlijk contact? Bel met Rob Kuipers op nummer +31(0)6 20 47 13 34.

Wat kunt u van ons verwachten

BMW Specials is een autobedrijf dat deel uitmaakt van Derks Bedrijfswagens. Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG, RDW (erkend) en VWE. Derks Bedrijfswagens heeft 17 medewerkers waarvan 9 specialisten in de werkplaats als 1e monteur, APK-keurmeester, diagnose deskundige of specialbouw-monteur. Wij allemaal hebben een passie voor de automotive… wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!